Groen

Groen


Op een boerenerf is altijd werk te doen. Het maaien van het gras, wilgen knotten, onkruid wieden. De basistaken voor de groenmedewerker van Limazorg. Daarnaast bieden we uitdagende activiteiten aan.

Wekelijks ondersteunen we het Fryske Gea in Bakkenveen, met activiteiten in het bos en het werken in de schaapskooi. Daar mogen we helpen met het snoeien van bomen, de wandelpaden begaanbaar houden en tal van heerlijke buitenklussen. Het werken met bosmaaiers, bladblazers, maar ook het rijden op een trekker kan een onderdeel van de werkzaamheden zijn. De deelnemers van Limazorg kunnen naar deze activiteiten toegroeien. We bieden hier een internscholingstraject aan, waar deelnemers certificaten kunnen halen om te mogen werken met machines. Dit geldt ook voor de houtbewerking.

Daarnaast hebben we een zeer uitgebreide groentenkas, waar we jaarlijks een gevarieerd aanbod hebben. Van zaaien, tot oogsten worden de deelnemers betrokken. Het verzorgen, maar ook de opbrengst verdelen, samen koken en eten is een onderdeel van het werken met groenten en planten. In de groenvoorziening op Limazorg is fijn werken, als je hart groen is.

Geïnteresseerd? Meer weten, neem dan contact op en bel ons op 06 - 40309522 of mail ons.

Powered by webXpress