Zorgboerderij

Zorgboerderij
Kopje 1


Limazorg is gelegen aan de rand van het dorp De Wilp en is in 2008 opgericht door Lida Veenstra met behulp van haar man Auwert en hun kinderen Sandra en Martijn.

Limazorg biedt jullie een heerlijke dynamische werkplek met zorg voor iedereen onder professionele ondersteuning, zorg en/of activering die bij de persoon past.

 Kopje 2

Wensen, zorgvraag en doelen van de mensen worden bijgehouden in het ontwikkelings/werkplan. Regelmatig overleg en evaluatie met alle betrokkenen horen daarbij. De zorgboerderij is zelfstandig. 

Zorgboerderij Limazorg is heeft het kwaliteitskeurmerk "Kwaliteit laat je zien" van de federatie Landbouw en Zorg en is aangesloten bij de vereniging BEZINN (Boer En Zorg In Noord Nederland). 
Ons team bestaat uit professionele begeleiders die MBO, HBO geschoold zijn.

 Kopje 3

De boerderij ligt op 4 hectare eigen grond. Verder hebben we verschillende dieren die het fijn vinden om verzorgd te worden, zoals paarden, geiten, honden, kippen, tortelduiven en poezen. We hebben tevens de mogelijk om paard te rijden in de paardenbak en paardrijlessen te volgen.Powered by webXpress